Het Document Co., Ltd van Dongguanzhongyin. 

 

Een professionele Fabrikant van het Drukpakket verklaarde door ISO, FSC, Wal-Mart, Carrefour en Disney!

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Zhongyin Paper CO.,LTD

Certificaten
Van Goede Kwaliteit Toebehoren verpakking te koop Van Goede Kwaliteit De Toebehoren van de celtelefoon Verpakking te koop
Ik was zeer gelukkig om u te ontmoeten en ik verheug me op het ontwikkelen van een sterk partnerschap. Ik zal u in onze leveringsketen als Gear4-leverancier… introduceren

—— James Myring

Ik ben online Chatten Nu

Zhongyin Paper CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Zhongyin Paper CO.,LTD
Zhongyincertificaat

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt:Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken:zhongyin
Aantal werknemers:150~200 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 8000000 - US$ 10000000
Opgericht Jaar:2010
Export pct:40% - 50%

Wenst u een partner die u en antwoorden op kwaliteit, prijs en de diensten kunt vertrouwen op? Wilt u zich niet over na uw vrijgegeven orde ongerust maken ontspannen en? Dan is het Document Co., Ltd van Dongguan Zhongyin uw juiste keus!

Wij bieden een one-stop oplossing voor elektronika bijkomende verpakkende dozen, zuigeling & mammapakketten en alle andere drukpunten aan. Prepress, de druk, het eindigen en de verpakking worden verwerkt in één fabriek. Daarom hebben wij controle van de kwaliteit en timing van alle processen. Zodra u de orde met ons plaatst, kunt u rusten verzekerd dat u tijdig uw orde zult ontvangen en gelukkig met onze kwaliteit en dienst zult zijn. 

Hoog - kwaliteit: 

Wij hebben een installatie behandelen gebied van meer dan 10.000 vierkante meters, onze die kwaliteitsborging het systeem door ISO 9001-2008 wordt geregeerd, ook door FSC, Wal-Mart, Carrefour en Disney wordt verklaard. ICTI & GMI zijn onder het van toepassing zijn voor op 2016, kleurendrukmachine en Roland 500 van KOMORI ls-629 6 5+1 (olie) drukmachine, CTP het scherm 8600 machine en andere meer dan 40 reeksen verschillende types van machines die in onze fabriek lopen, wij opstellingshoogte - kwaliteitsnorm en kwaliteitsborgingsysteem, die tot een cultuur van kwaliteit onder ons personeel leiden. 

De aandachtige Dienst: 

Ons team wordt samengesteld uit jonge, dynamische beroeps met de vaardigheden om onze hartstocht en visie aan te passen. Wij zijn kunstenaars, ontwerpers, die specialisten drukken die in samenwerking om werken op elke fase van druk te leiden en toezicht te houden.

De partners en de merken dienen wij momenteel met inbegrip van Google, Apple, GoPro, Amazonië, Doel, Samsung, Vlek, Fitbit, in geval, Cole Haan, Hugo Boss, GANT, Griffioen, TUNEWEAR, myCharge, jam, SCOSCHE, Huawei, 360, Dicota, DJO, mamma, DrBrown, Playtex, JONG GEITJE, adiriONE, BABYNOVA, chicco, enz. 

Snel, Gemakkelijke Mededelingen en Baan die behandelen: 

Alle onderzoeken zullen binnen 8 uren worden geantwoord. Ons internationaal verkoopteam is ervaren en goed - opgeleid in Engelse communicatie en druktechnieken. Zij werken nauw met ons productieteam om samen de stroom en de kwaliteit te beheren van elk proces, van kunstwerken aan levering. 

Hetzij via e-mail, online besprekingen of telefoongesprekken, is het gemak aan u alsof u uw binnenlandse leveranciers contacteerde. 

Geschikte Plaats: 

Wij worden gevestigd in Dongguan-Stad, China, een zeer geschikte Internationale Luchthaven van plaats nabijgelegen Hong Kong (78kms), de Internationale Luchthaven van Shenzhen (49kms) en de Internationale Luchthaven van Guangzhou (117kms). Er zijn verscheidene hotels dicht bij onze faciliteit en wij kunnen u bij het boeken van de hotelruimte helpen. U kunt verkiezen om in Shenzhen of Dongguan van de binnenstad met groot gemak te blijven. Ons op de markt brengend team kan u van uw hotel aan onze faciliteit oprapen. 


Concurrerende Tarifering: 

U weet reeds dat het laagste citaat niet de principecriteria in het selecteren van een printer is. U krijgt wat u voor gemist low quality betaalt, uiterste termijnen, de slechte dienst, allen bestemd om u meer op de lange termijn te kosten. De cliënten dringen altijd bij hoge en verenigbare kwaliteit, en de betrouwbare en aandachtige dienst aan. Wij hebben daarom onze tarifering het concurrerendst door dergelijke hoogte aan te bieden - de kwaliteitsdienst gemaakt. 

Één manier wij op kosten kunnen besparen is het feit dat China haar eigen hoogte kan veroorzaken - kwaliteits met een laag bedekt document van aanplanting en er geen tarieven op ingevoerd document zijn. Onze bekwame loonkosten zijn nog bij comparatief voordeel. 

Onze productiefilosofie moet slechts het beste resultaat voor u bereiken. Na toewijzing door u, gaat elke inspanning in het verzekeren u het beste kwaliteitsresultaat krijgt.


Nochtans, gelooft het Zien. Waarom ons een proefcitaat prijzen met uw huidige printers vergelijken doen niet laten? Welkom om ons te bezoeken!

Contactgegevens
Zhongyin Paper CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. James Zhan

Tel.:86-769-82092800

Fax:86-769-82092810

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2016 - 2019 packagingpaperbox.com. All rights reserved.